Arrangementen


Wandeling met aansluitend High Tea

Het prachtige Bunderbos met unieke vegetatie. Vergezichten over het Maasdal en 10-tallen hellingbronnen, vormen het decor voor deze wandelingen. Bij nat weer hier en daar wat drassig, klauteren met trappenpaden, je moet dus wel goed ter been zijn.

Verzamelen met koffie en zoete lekkernijen. Twee uurtjes later, bij terugkomst een heerlijke huisgemaakte High Tea.
Start- en eindpunt: restaurant De Conincx, Elsloo

Desgewenst is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een thema-proeverij op basis van het seizoen en een 'andere' beleving van de natuur. Wij informeren u graag nader over deze wandelingen, de prijs van de High Tea en van de ontvangst met koffie en lekkers.

Diverse wandelroutes zijn te downloaden op www.elsloo.info
Ook is het mogelijk een gids in te huren om de wandeling te begeleiden.

De Conincx - Elsloo

Aangeklede zakelijke (netwerk) borrel

Iets te vieren? Een collega neemt afscheid. Een jubilaris wordt in het zonnetje gezet. Of het afsluiten van de werkweek, onder het genot van...? Een zakelijke (netwerk-)borrel willen drinken met....? Gelijkgestemde professionals ontmoeten op een informele, goed verzorgde manier? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een dosis teambuilding, waar de inwendige mens geheel aan bod kan komen?

U bent bij ons aan het goede adres.
De Conincx beschikt over een ruim assortiment bieren, wijnen van goede kwaliteit of andere drankjes om de borrel voor iedereen te laten slagen. Met een prettige mix van smaak, sfeer, informeel en toch professioneel verzorgd.

Daarnaast is er een brede keuze-mogelijkheid ten aanzien van warme en/of koude hapjes bij de borrel, afgestemd op uw budget, het gezelschap en het seizoen. Zoals luxe sandwiches, lekkere warme en koude tapashapjes vers uit eigen keuken, een borrelgarnituur of kaasplank. Mocht dat worden gewenst dan staat de keukencrew paraat voor een geheel verzorgd afsluitend diner van de groepsactiviteit.

Dan komt het nuttige en het aangename samen, het virtuele netwerk wordt persoonlijk...
Op het terras, voor de open haard anno 1655 of in de directe omgeving van het prachtige Kasteelpark en Bunderbos...Een heerlijke plek.

De Conincx - Elsloo

Workshop bij Leim en Zwa in Oud-Elsloo

Een workshop keramiek of het Open Atelier van Marga van Donselaar (bijna onze buurvrouw in Oud-Elsloo) van Leim en Zwa volgen?
Dat kan heel goed in combinatie met een heerlijke High Tea of een afsluitende borrel in de Conincx.

Informeer naar de mogelijkheden of kijk op www.leimenzwa.nl

De Conincx - Elsloo

Het Breuzelen & De Stoute Schoenen

Genieten van streekgerechten wordt hier gecombineerd met een wandeling door de oude dorpskern en het prachtige bos; desgewenst begeleid door een deskundige gids.
De gids vertelt het verhaal over het leven 'achter' de mooie gevels door de eeuwen heen en de karakteristieken van het bos en het typische van het landschap.

Dit alles in een perfecte harmonie met genieten en er nog iets van opsteken ook. Dit wordt vervolgens gecombineerd met lekker eten en goed gezelschap: dat alles is in het werkwoord 'breuzelen' samengevat...
Breuzelen: de kunst om genietend te leven.

Trek de stoute schoenen aan en laat u betoveren door de schoonheid van Oud-Elsloo en directe omgeving.

De boswandelingen van ca. 1 ½ uur zijn niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor kinderwagens. In natte perioden is stevig schoeisel aan te bevelen.

Wandelingen kunt u ter plaatse uitzoeken: bij het begin van de routes in het Kasteelpark treft u diverse gekleurde paaltjes en afstanden aan.
Ook is het mogelijk een uitgestippelde route te lopen die u hier kunt downloaden.
M
eer informatie over historie, cultuur en toerisme op www.elsloo.info en www.streekmuseumelsloo.nl

De Conincx - Elsloo

De Conincx

Dorpstraat 28
6181 GX Elsloo

Telefoon

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Follow us