Netwerkborrel of Team-uitje

Iets te vieren? Een collega neemt afscheid. Een jubilaris wordt in het zonnetje gezet. Of het afsluiten van de werkweek, onder het genot van...? Een zakelijke (netwerk-)borrel willen drinken met....? Gelijkgestemde professionals ontmoeten op een informele, goed verzorgde manier? Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een dosis teambuilding, waar de inwendige mens geheel aan bod kan komen?

U bent bij ons aan het goede adres.
De Conincx beschikt over een ruim assortiment bieren, wijnen van goede kwaliteit of andere drankjes om de borrel voor iedereen te laten slagen. Met een prettige mix van smaak, sfeer, informeel en toch professioneel verzorgd.

Daarnaast is er een brede keuze-mogelijkheid ten aanzien van warme en/of koude hapjes bij de borrel, afgestemd op uw budget, het gezelschap en het seizoen. Zoals luxe sandwiches, lekkere warme en koude tapashapjes vers uit eigen keuken, een borrelgarnituur of kaasplank. Mocht dat worden gewenst dan staat de keukencrew paraat voor een geheel verzorgd afsluitend diner van de groepsactiviteit.

Dan komt het nuttige en het aangename samen, het virtuele netwerk wordt persoonlijk...
Op het terras, voor de open haard anno 1655 of in de directe omgeving van het prachtige Kasteelpark en Bunderbos...Een heerlijke plek.

Wij informeren u graag!